anak baru lahir

hai smua...anak saya baru lahir ...1 bulan 3 hari...saya dapati dia asyik muntah susu je selepas bagi susu...risau pulak macam tidak terminum susu...pastu dia nafas pulak ada bunyi macam kahak begitu...normal ka kalo begitu???ada juga batuk n bersin bersin...

1 Balas

Ada lendir kahak atau selsema tu.. dia muntah tu.. keluarkan sekali lendir tu.. cuba tengok yang dia muntah tu.. mesti berlendir

5y ago

Kalau macam tu maybe dia susah nak bernafas time menyusu.. tu yang dia muntah balik susu tu.. takpee.. susu kan je semula.. kesian dia lapar.. muntah semua balik..