BUNTU..

Hai smua.. sy baru lmbat period 4 hari.. Then sy ade check upt dpt double line.. smlm sy ke hosp. private tmpt sy buat fertility treatments..doc tu ckp sy xpregnant. doc tu ckp ini sbb hormon.. sy xde ape alahan cume sy mngantuk dan cpt lapar. kdg2 mild cramp kt sblah kanan. sy sdih sgt bole doc ckp xpregnant. doc sruh jumpe dia lg skli after 2 weeks.. btul ke sy xpregnant sy buntu.. ade ke sp² yg sebasib sy..? sy jugak checl clearblue result 1-2 pregnant. kiraan nurse td dlm 4 weeks.. plis bg pndapat...

BUNTU..
8 Balas

mgkin masih awl lgi kot sis.. jdi bile scan xad nmpk pape.. cube sis gi scan semula bile 5week ke atas ke... sbb tgk line tu double n terang.. mgkin sbb kecik lgi dan xnmpk.. sbr ye sis.. sy mse mula2 scan xnmpk pape lgsg.. pastu dh 5week lebih bru nmpk kantongnye.. td bru balik cek semula, alhamdulilah dh nmpk janin nye.. sbr ye.. doa yg baik2 ye..

3y ago

owh.. sme lah kte.. sy pon dh 7week lebih gak dh.. baikk.. terima kasih..😊

Moga ada rezeki sis..kdg2 awl mmg dia xdpt detect lg..jaga diri

3y ago

Aminn.. Trma ksih byk sis

Sis ada buat treatment apa? Ada ambil injection apa2 ke?

3y ago

ye sis ade tukar² upt jugak blindr watson.. moga ada rzki sy.. trma ksih byk sis.. lega skit ht ni dgr

+ve tu..jge dri sis..mmg slalu klo awl doc x dpt detect

3y ago

btul sis.. alhamdulillah dh msuk 7weeks dh.. trma ksih byk sis

Tahinah sis jaga alok okk

3y ago

thnks sis

positif tu

positif tu sis

3y ago

aminn.. trma ksih sis

+ve da ne sis..

3y ago

tq sis