suami kne covid

hai smua suami bru disahkn covid .. klu kita isteri bhaya tk kt bby.. bru 6 buln

2 Balas

Hi sis , kalau awk yakin antibody awk kuat Insyaallah tak ada apa2 saya pregnant masa 5 bulan satu fam saya postive saya yg jaga semua Allhamdulilah ok tpi utk langkah berjaga2 hri2 buat swab and banyakan mkn buah and vitamin 🥰

awk dgn bby buat swab test hari2 ya. sampai husband habis kuarantin. x kira ada simptom or x. mcm sye hari tu hari ke4 bru dpt detect positive. husband dh negative masa tu.

2y ago

kalau awk dh complete booster jgn risau. simptom x teruk pon. cuma demam selseme batuk sakit bdn je kalau berjangkit.