Dah lama tunggu

Hai smua... Ank ptma saya sudah 3 thun ... Saya dan suami tertnya2 ada kah saya tak subur? Utk pngetahuan, lpas bsalin thun 2017 sy ambk injection stahun lbih... Lpas tu stop then skarang dah sthun lbih tggu tp tak da..

2 Balas

Kalau pakai injection mmg lmbt sikit nk lekat.kena cuba slalu dan berdoa k. . .In Sha Allah nanti lekat la tu yer. . .Jgn risau. . .

Sama2

4y ago

Sis pernah inject ke.. Lpas tu berapa tahun tunggu preggy lagi??