eat milo

Hai sis2 semua....saya 23 week..suka sangat mengunyah milo..takpe ke makan milo ?sekadar bertanya.....

2 Balas

Takpe cumanya kena jugak control sebab takut tinggi gula, tak baik utk bayi dalam kandungan

5y ago

Sekali sebulan macam okay, tp dengar sepeket tu rasa macam banyak pulak sis. 😅 kena pantau selalu gula.. kalau boleh kurgkan.. sebab risau juga kan

Milo kdgn gula agk tgi. Amlkn sup lobk putih untk trnkn kdr gula

5y ago

Oehh..ok2 sis...tq info