37 minggu suka ngatah milo

Boleh ke kita ngatah milo😅 sebab sekarang suka ngatah milo dlm sehari 2 kali mcm tu

5 Balas

saya pun suka ratah milo,sekali ratah sepaket kecik 250g cmtu 😂 kalau xratah tk boleh dok..teringatt

3w ago

Tula asyik terbayang2 klau tk ngatah 😅

Time pregnant ni suka sgt dengan milo panas lawan biskut kosong hari²...yang lain taknak dah

saya pulak suka kunyah ais. Sehari tu dua tiga kali kunyah ais segelas penuh 😂

2w ago

ya allah sis. sama. padahal x suka gigit2 ais sebelum ni. sabar jela.

boleh tu boleh jer. tapi milo kan israhell punya.

takut sembelit😂