Cara nak suami teman bersalin Hospital Sungai Buloh

Hai Assalamualaikum . Aien nk tanya mcm mana cara utk suami teman masa bersalin di hospital sungai buloh? Covid test perlu test di klinik luar, atau buat di hspital? Atau kena ambik kursus apa2

1 Balas

Psl covid test sy xsure. Ada yg amik di hosp, ada yg ambik kt rumah n bawa..tp biasanya tunggu jenkt tmpat menunggu nnt misi panggil bila nk bersalin dh..sy bkn hosp sg buluh..tp ampang..rsnya sama je prosedur