Wad bersalin hospital sungai buloh

Hi mummy2 semua. Nak tnya pengalaman yang dah pernah bersalin di hospital sungai buloh. Husband boleh teman masuk LR tak ? Husband kena buat covid test ke ? Nurse doc ok tak ? Wad ada kipas or aircond ya? Sbb nak prepare nak perlu bawak sweater atau tak perlu. Nak bawak brg betul2 penting sbb malas nak bawak beg berat nanti hahaha #pleasehelp #firstbaby #advicepls #firstmom #ingintahu

1 Balas

Bawak sweater yg ada zip/butang kt depan sbb nnt nk menyusu. Biasanya lps bersalin sejuk..sy pernah ke sg buloh 2018 tp ramai takde katil semua duduk smpai nk beranak baru masuk labor room. Ms tu husband boleh teman tp sy xjadi sbb tgk ramai duduk kerusi berjam2. 🥲 Sweater bawak tau kt hospital mana pn