Susu kambing.

Hai, siapa sini semasa hamil ada minum susu kambing hi goat ni semasa preggy? Okay ke?

Susu kambing.
32 Balas

Org ckp amal mnum susu kambing bagus anak xkena kuning..saya minum jgk masa trimester pertama sampai ke3,kesannya anak kecik plus kuning jgk sampai sebulan 😁,ni pengalaman anak kedua.. Mungkin ikut kesesuaian badan jgk kot..

Minum ok je.. Org kata kalau amal masa preggy nnt anak x kuning. Sy mmg amalkan semasa mengandung. Tapi, kalau dah ayah+ibu darah jenis 'o' mmg x dpt dielakkan juga...kuning lagi teruk sampai masuk ward.

jangan minum jenama nie... minum jenama Susu Kambing JUNA ... sy minum bila masuk 7 bulan... sehari segelas... Alhamdulilah anak langsung x kena kuning... labir kulit putih bersih

4y ago

sis & husb darah jenis apa?

saya alah dgn susu tepung, awal2 saya minum lazz..tapi mahal sikit..lps jumpa susu ni saya minum yg ni je dpd bulan ke3 preggy sampai skrg dah 8 bulan..murah sikit

Saya minum susu ni waktu pg.. N malam minum susu momma dr susu kambing juga dr trimester pertama hingga sekarang da 27w.. Ok xda rs panas pun.

Sy minum sis. Start 5 bulankeatas sy dh minum. Alhamdulillah okey je stakat ni. Hb pn cantik je. Ank sulong dulu pun minum susu ni jgk. Xminum susu lain

4y ago

Pati delima sy beli kt kedai mknn sunnah. Byk kebaikan delima sis. Boleh googel😊

Saya sepanjang memgandung mmg minum susu tu sis.bg saya rasa nya ok.lagipun susu hi goat ni x ada gula

sy minum 2minggu sblum due.. sgt ok untuk kurangkan bby kena kuning. alhamdulillah kuning anak tak tinggi .

Sy ada sparuh lg x hbis sbb kawan sy ckp fake trus brhnti.. Nk cek yg ori xtau mcm mna smua nmpk sama je

4y ago

betul2 sis.sy beli kat shopee murah sgt. bile rasa mcm susu tepung biasa. tak rasa susu kmbing.. last2 dpr contact drpd agent ori.. alhamdulilh dpt yg ori

Sy minum higoat ni. Setakat ni okay je takde pape masalah. Cuma liat nak minum sbb malas nak bancuh🤣