Czer momies

Hai siapa sini czer? saya emergency czer 11/7 yg lepas. nak tanya. kalau czer belakang badan semua mmg tak rasa sgt ea? huhu. sbb kdg2 gatal. bila garu. rasa tak puas. bila garu bahagin depan semua rasa kuat. bila belakang dh garu kuat pun cm rasa kulit tu tebal n tak puas🤣🤣 nak kata effect epidural, epi kan pinggang ke bawah. ni kat bahu belakang pun rasa gitu😂😂 ada yg sama ke??

2 Balas

disebabkan post ni, saya pun try garu belakang. betul lah kurang rasa 😅 tak sama dgn sebelum czer. after effect suntik bius ke 🤔

saya czer..rsa jugak benda sama bla garu takda rsa apa2