Sakit tulang belakang

Hi mommies, nak tanya yg ada pengalaman lepas bersalin Czer . Ada tak yg sama macam saya dah sebulan lebih lepas bersalin Czer baru rasa sakit tulang belakang yg amat🫠 Kadang” nak dukung baby pun sampai x larat .. Agak” kalau nak urut badan boleh x ya , sebab czer saya tak berani nak urut 🥴

1 Balas

Boleh je urut. Saya dari hari pertama keluar hospital terus urut satu badan. Tapi tak urut bahagian perut. Kalau time nak urut bahagian belakang saya akan mengiring je. Saya pun bersalin czer tapi takde sakit belakang. Cuma sakit tulang punggung yg amat. Huhu. Saya rasa mungkin kita dukung baby tu yg sakit kot