Due 4/7/23

Hai siapa due sama dengan saya, sekarang dh 38week 4 hari. Semalam ingatkan baby dh nk keluar mengeras dan rasa sakit pinggang 1 jam sekali masa kat tempat kerja. Bila balik rumah, elok2 je xda ape2😂. Sampai hari ni mengeras manja2 je

21 Balas

Sy due 2/7...jenuh pujuk baby xmau keluar lg huhu..mcm2 exercise dh buat xjln jgk

12mo ago

saya pon 2/7, tak tau la bila baby nak keluar ni😂 pinggang ni hari2 sakit

Sama saya 4.7 masih xde tanda lagi dk pujuk baby keluar sebelum due🤣

sy 10/7 ni...belum ada tnda² juga...cuma sllu mengeras mnja²..

saya due 4/7 juga , tapi dah beranak 37w 13/6 🤭

12mo ago

Alhamdulillah...

Sama sy due 4/7, tapi alhmdullilah baby dah slmt lahir

4/7 jugk..mgeras n skit kt bwh..tp xda tnda lg

sy 10/7 tp da lahirkn.. 36 mgu 1 hari 😅

sme due 4/7 dh slmt lahir 23/06/2023🤭..

saya 10/7 😁 Takde tanda2 apa2 lagi stakat nii

12mo ago

due hampir sama.. tidur x selesa daa

3/7 masih tak bersalin. haha