37w 1day ...

Pagi tadi sy ada keluar macam ni Dari faraj..lendir putih Tapi xde sakit ape2 cuma perut mengeras je 1 jam sekali tanda bersalin ke??

37w 1day ...
1 Balas

saya pun ada lendir putih jugak.. kalau mengeras, takdalah sejam sekali.. tp kalau lendir + darah .. kena pergi hospital. saya haritu kena lendir+darah, terus g hospital then, contrction selang 14minit mcmtu .. rasa sakit segugut nak muntah nak pengsan sakit sgt .. then bsalin. alhamdulillah