Darah nifas

Hai serius nk tanya.. hari ke 28 pantang darah nifas sy dah nak habis, ada 2-3 tompok koko je mmg otw nak kering tp esoknya tetiba dtg darah fresh dgn ketul2an darah smpai half pad tukar 4x jgak sehari. Ni dah hari ke4 mcm tu x kurang2, ada yg tahu ke knpa jd mcm tu?

2 Balas

darah nifas max 60 hari, kalau kata 2week kot darah stop n dtg darah yg lain, itu baru dikira period. n kalau sebelum tuh still nifas lagi . sbb kadang darah kejap stop kejap dtg.