Set Berpantang

Hai semua...tolong recommen set berpantang yg mommy2 pernah guna...untuk persediaan masa berpantang nnt...tq...

2 Balas

utk pntang sy sediakn tungku basah bserta herba2nya dan tungku kering guna batu sungai, bengkung.. tu ja sy sempat pakai masa pntang. 😅 lain2 xda,minuman herba2 pun xda, sbb baby sy kuning ja, sibuk ulang alik ke klinik...kali ni prgnant no.3, sy x ready apa2 utk pntang, beli herba utk tungku basah ja, nnt2. bengkung dan batu sungai masih ada dlm simpanan.😅😅😅

5mo ago

tungku basah tu yg mcm tent sauna..

Time pantang sy pakai campur2. Tak pernah amik satu set pun. Pakai mana yg nak je kan. Contoh losyen mustajab merah untuk sapu dekat perut peha sebelum pakai bengkung. Kalau param piris pakai yg set sari ayu.

5mo ago

❤️