pisang

Hai semua..sya klau mkn pisang goreng mesti akan kembung perut lebih2 lg bila mkn kerepek pisang.. Normal ka bgi ibu hamil 2bulan..

2 Balas

Mungkin sis tak tahan dengan pisang. Saya pun tak pasti sama ada normal atau tak. Mungkin ikut ketahanan badan setiap orang, sebab setiap orang tu berbeza. Ada yg okay, ada yg kembung bila makan

Ada yg alami kembung perut klu mkn pisang ni... Lg2 tgk jnis pisang gk...klu cmtu elakkn dr mkn pisang goreng la sis...