pendarahan

Hai semua..sy smlm sy ada rasa air keluar and xsure samada air ketuban atau air kencing.sy pergi hospital dan doc masukkan muncung itik tapi tak ada kebocoran air ketuban then doc masukkan jari dlm kemaluan sy sedalam2nya.darah keluar..doc ckp tak ada apa2..sy balik rumah darah asyik keluar dan pergi toilet utk kencing ada darah beku seketul keluar .sampai sekarang darah masih keluar tapi tak banyak dah.dah berkurang.adakah ia normal sbb effect doc masukkan jari semalam?sy risau.mohon pandangan mommy2 semua.tq #firstpreggy #38weeks

1 Balas

Normal sis.. bbrapa hari . Klau mkin bertmbah tu xnormal. Sbb sy pernah kena.. n nurse pesan mcm tu. "Blik nnti akan ad drah kluar. Sbb doc dh cek jalan." 😊

5y ago

Oh Yeke?lega sy..terima kasih😊