Susu yang sesuai untuk ibu berisiko GDM

Hai semua..sy nk tnya..ada sape2 kat sini yg tgh mengandung tp berisiko tinggi untuk dapat GDM?..sy nk tnya..susu apa yg sesuai untuk diminum?sbb Doktor da pesan susu anmum x boleh sbb kandungan gula tinggi..

4 Balas

Sy skrg GDM on ubat . So far minum susu HL je awk . Sebab . Sy amik anmum mula2 punca sangkut gdm 😂😂 hahah

6mo ago

doktor awal2 lagi da warning sy jgn ambik anmum sbb kandungan gula tinggi..takut sangkut GDM.. ramai jugak yg cadangan susu HL yg low fat original tu..so far sis minum okey ke?