Spotting pada week 22

Hai semua..sy nak tanya, ada tak yg pernah alami spotting pada 2nd trimester.. Ini kali kedua alami.. First masa week 18. Dah rujuk doc pakar..dah check, scan semua, Alhamdulillah baby okay..doc cakap maybe sebab lasak @ ada angkat benda berat Ni kali kedua jadi, sy tak rujuk doc, nak tengok masih ada lagi kah..tapi sekali tu je la..macam setitik darah..jujur sy baru bersama suami hari sebelum tu..sy juga ada cuci toilet..cuma tak da la heavy sangat sampai..adakah normal spotting setelah bersama suami..?

1 Balas

Kedudukan uri ok? Kalau uri kat bawah bila bersama suami mmg kluar darah. Sbb tu kalau uri kat bawah x digalakkan bersama.

5y ago

2minggu lepas check doc bagitau uri dekat bawah..kena tunggu 7months baru dtg scan balik untuk check uri naik tak.. sy ada terbaca juga uri dekaf bawah boleh jd punca berdarah..harapnya tiada apa2..😥