Bersama suami awal pregnant

Hi mommies. Nak tanyaa kelmarin dulu sy ada bersama suami. Lps tu xde spotting pun. Tp harini ada spotting light brown sikit je. Sy skrg 9week. Xtau la spotting tu sbb angkat ank 11kg ataupun sbb bersama suami. Td dah pergi klinik, dr ckp mungkin antara dua tu lah sbbnya. So dr bg ubat kuatkan rahim. Ada yg pernah mcm sy x? #advicepls #pleasehelp #2ndbaby

1 Balas

banyakkan rehat je. elakkan angkat benda Berat. ank Tu xpayah angkat dulu kalau Boleh