PENGALAMAN

Hai semua. Siapa dalam app ni. ada pengalaman. nak beranak dan drive pergi hospital seorang diri dgn bwk beg pastu park keta sendiri. Boleh ke pergi hospital sorang diri. Mana tau kan.... Hospital terima je ke? Sampai siap beranak sendiri sorang dalam labour room dan tiada org langsung teman? Lepas tu siap masuk wad sorang2..? ada tak?

1 Balas

Kalau hospital gov, xda mslh sis pg sorg2. Sbb dkt labor room pn mmg sis akan sorg diri. Melainkan hospital tu father friendly. Baru husband boleh masuk. Masa d wad nanti pn sis akan sendiri dengan si baby. Mana boleh org jaga. Btw, jga diri la sis.

5y ago

oh yeke...Lega skit.. tkt awkward je bile kite je sorang2... 😅 Husband kerja jauh... parents pulak sakit tua.. adik bradik jauh ..huhu terima kasih ya😅 1st time pregnant...😁