Baby menangis

Bby sy 1bulan lbih dh 4hri ni mst bila lps mgrb dye akan ngis. Ligat juga nangis dye tu. Dah sapu minyak smua tukar pampes pon sama. Spe ade pglaman mcm ni?

4 Balas

Meraham nak tukar bilan kot, ada yg jd kuat minumpun ye. Kuat nangispun ada. Tp risau jgk lps maghrib je nangis tu cubala baca ayat kursi, surah 3qul dan al fatihah hembus pd dia..

dah check kembung perut? masa anak saya sebulan lebih macam ni juga rupanya perut kembung. lepas sapu minyak dan urut baru okay

awak follow ig baby language, amalkan kaedah 5s untuk pujuk anak menangis meragam.

boleh baca fasa growth spurts