KALau cek test pregnancy line kabur sangat,normal ke? Ikutkn dh 8weeks dh ni 😭

Cek yg mula² bln 5 haritu double line taoi samar nmpk la jgk..tapi tadi cek samar sgt²..tapi alahan bau sume ada je alami skrg..

3 Balas

ade bleeding x ? penah pegi scan? 8w dah boleh scan dkt klinik.

2y ago

yaa kalau lewat haid line samar2 cuba la ke klinik utk scan. saya 8weeks dan bole tngok kantung & dgar bunyi jantung.

Samar mcm mna sis? Boleh tgk x?

sy 13week pon kabur sis

2y ago

oh yeke..sy rsau sgt g klinik smlm jgk..alhmdulillah bby ok ..