posisi tidur

Hai semua, Saya nak tanya bagaimana nak elak tidur terlentang, saya sebelum tidur dah letak blkng sy bantal tapi kalau terjaga mesti dah tdur terlentang. Dah xtawu nak bt mcmna. Tidur terlentang kan xelok semasa hamil. Kalau terjaga tidur mesti risau keadaan baby. Saya pregnancy ke3, dl yg 1st & 2nd elok je tidur mengiring. Any idea kwan2? T.q

1 Balas

sy preg pon tidur telentang. . tapi ok jaa. . sampai laa bersalin