Kahak baby 11bln

Hai semua..nk tnye mcm mne nk hilangkan atau kurangkan kahak anak dlm tekak..kesian tgok dia..nafas ade bunyi plus ade hingus sekali..

18 Balas

Anak saya buat mandian lemon, air suam2 kuku & rajin buat tepuk precussion untuk make sure paru2 x penuh dgn kahak. Nanti baby akan muntah kahak or kahak keluar ikut najis. If dia ada hingus nak bagi dia lega awak beli yg sterimar tu spray then sedut hingus dia guna alat yg sedut hingus tu. hehe