Kahak baby 11bln

Hai semua..nk tnye mcm mne nk hilangkan atau kurangkan kahak anak dlm tekak..kesian tgok dia..nafas ade bunyi plus ade hingus sekali..

18 Balas

assalamualaikum,hai semua,saya nk tahu kenapa baby umur 17hari lidahnya ada putih2,ada yg tahu cara mengatasi ataw petua

3y ago

sis ambil kain bersih,lepas tuh basahkan dgn air suam.. Sis blehlah lap²kan lidah baby tuh

Bagi baby mandi air lemon. Lps tu beli cough relief patch dekat farmasi. Anak sy 2 hari dh hilng kahak dgn batuk

sapukan youbaby dekat dada tapak kaki dan belakNg baby, .. insyallah kahak tu akan keluar nanti

sapu wicks waktu malam pada tapak kaki sarungkan socks sebelum tidur

7mo ago

Wicks tu x sesuai awak utk baby bawah 2y. Ada champors so xleh

wapkn dengan air panas titis minyak telon.. bagi anak bau

sye bawak ank sye ambil neb n suction semasa 8 month

sy guna gel bwg putih.. sehari je dh ok.. serasi molek

1y ago

sya guna daun mint dg minyak kayu putih..usap kat dada dan punggung

in shaa Allah boleh sapu balm bidara sis