Kahak baby 11bln

Hai semua..nk tnye mcm mne nk hilangkan atau kurangkan kahak anak dlm tekak..kesian tgok dia..nafas ade bunyi plus ade hingus sekali..

18 Balas

kalo wafiy dia perlu penjagaan yang khas ,orangnya masih belum boleh makan ,susu plus nestum ,so bila bagi mcm tu wafiy mudah berkahak ,kahak pulak jenis degil . "cream youbaby dan serum youbaby" jadi pilih saya untuk bantu wafiy keluarkan kahak .kadang2 kahak terlalu teruk ,saya akan bawak wafiy buat rawatan "sontron "boleh google kalo tak tahu tentang rawatan sontron .InsyaAllah ianya berkesan ,wafiy kalo buat pagi petang tu muntah .