Kahak baby 11bln

Hai semua..nk tnye mcm mne nk hilangkan atau kurangkan kahak anak dlm tekak..kesian tgok dia..nafas ade bunyi plus ade hingus sekali..

18 Balas

Hai puan, baby ada kahak mmg kesian kita tengok. Risau makin lama kalau tak keluarkan akan makin byk dlm paru2. Puan boleh ke klinik tp selalunya utk baby takde ubat yg doc boleh bg. Atau puan boleh ikhtiar dgn Balm Tasneem Naturel, sy pernah cuba sgt bagus. Dan sekarang sy pun jual balm ni hehe. Puan nak cuba boleh reply sy ☺️

2y ago

hi sis wasap bole tgk balm mcm mna tu sis