mommy to be

Hai semua...nak tanye sekarang kan tengah PKP jadi tak boley nak keluar...saye skang dah 32week...tgah mencari barang baby...beli online takut lambat sampai..ad sape2 tau kat mane boley beli cash on delivery...

2 Balas

Hi! Puan boleh turut serta dalam group taman setempat puan sama ada di Facebook atau whatsapp untuk urusan jual beli barangan bayi sewaktu PKP. Kebanyakan penjual kini melakukan jualan setempat di media sosial menggunakan cash on delivery ☺️

boleh je nak keluar sis.