Shopping online 🤗

Hi Mummiess! Boleh tak share dekat mana best beli barang baby online & berkualiti? Dekat Selangor ni tak pasti pkp sampai bila 🥺 Saya dah masuk 3rd trimester rasanya elok lah start beli sikit sikit dah. #Firstmum #SyukurAlhamdulillah

3 Balas

kalau saya biasa beli barang di shopee dan sebelum beli tu saya tengok dulu komen2 orang yang dah pernah beli kat kedai tu ok ker tak barang nye..

Separuh barang Saya ad order dekat shoppe n separuh lagi saya beli dekat seller Facebook..Kena rajen search dekat marketplace or pages

sekarang ni Mothercare dah bukak. tapi bukan semua outlet.