KLINIK KESIHATAN

Hai semua.. Nak tanya... Saya agak stress bila pergi klinik kesihatan gov. Boleh tak jika saya tidak pergi pun check kt klinik tu?

12 Balas

Sis jgn ikut style sy tau. Tp sy punya KK, sy tipu sikit. Heheheh. Sbb kk tempat sy tinggal (kg mertua, sbb menyewa kat situ) sgt2 sesak. So sy g KK kat kg asal saya. Dekat dgn rumah parents sy. Masa buka tu, sy bg alamat ikut mykad, which is alamat rumah parents sy. Sy cakap sy duk situ lagipun nanti mmg nak berpantang kat rumah parents sy, so senang biar kk situ je yg trus ada rekod sy. So setiap kali sy g checkup, mmg mlm sbelum tu sy dah g tdo umh parents sy supaya next day sy blh gi awal2 kk situ. Hehehehe.

5y ago

Sy jenis suka awal. Biasa sy pergi kk dalam 7.30 pg memang dpt giliran bawah dr nombor 10. Sekejap je kadang2 tak sampai pkl 10 dah settle.