lapar

hai semua..morning..nak tanye lah..kandungan awal nie..klw ttbe nak makan durian..ok tak?mak sy xkasi makan sb panas..tp nak sgt mkn durian..hukhuk..blh bg pendapat dan cadangan?

1 Balas

tgk ketahan bdn masing2 sis.de stgh org xthn.mcm akk sy dlu.awl2 ngdung mkn durian..gugur.tp xtau la sbb mmg nk gugur ke atau sbb mkn durian.mse sblum gugur.doc scan jntung bby xgerak.

5y ago

hurmmm rsw jgak kan cmnie..xpelah..thn jelah kan dpd mkn durian.. 😊..kesian kt baby...tq awk for info..