pengalaman bersalin czer

hai semua..mau tnya yg ada pnglaman, blh ka bt aktvt senaman mcm jogging, lompat2, aktvt lasak..slps 1yr brsalin czer?

1 Balas

Pgalaman czer yg lps,lps 6mth sy start dgn yoga, then zumba, after zumba baru tabata.. Sbb xnk terus lasak.. Sy start dgn mild exercise.. Skrg baru 5months ++ tgh buat exercise yg sesuai, jumping xbrni lg tkt rengat tmpt luka.. Lgpn depend pd org juga, ada stgh dh brni buat exercise berat.. Tp sy ikot step atas..