Nervous

Hai semua,mau tanye ini skrg sya punya kandungan 39week2day,pda 19/3 hri tu lepas mnum air gula,gula kter naik saat2 dha dkt bsalin ne.lepas itu doktor ada ckap kter xdpt lepas dari due date 12/4 ne sbb gula tnggi . Nak minta pdapat sya perlu serah dri prgi hospital ker kalau dlm msa tdekat ini blum ada tnda nak bsalin.Tanda2 normal tu ada lha skit pnggang,sakit dkt bhgian bwah prut tu,kaki kembang itu ada bkurang skit sbb nurse ckp itu tnda2 awl dia(bagi syarat),bkan ape sya cma takut lebih dri due date nanti.

1 Balas

Klau perlu serah diri sebelum due date,doktor akan bagi tarikh siap2 nanti.