Berat baby

Hai semua..lama x tnya soalan since ank dh lihat dunia ni...hehe ank sy dh 4 buln alhamdulillah...ad tips tak untk naikkn berat dia bg montel🤣....dia 100% susu ibu...hritu checkup nurse kta x cukup berat😭...jeles tgk bdk bdn mcm roti😂😂..any tips plis........

Berat baby
6 Balas

brapa berat ank sis?

3y ago

ohh..mgkin blh kerapkn susu kot sis, biasa klau ank full susu bdan body dia xkn naik cngt.. tp mcm ank sy kuat nyusu, 3bln berat dia 6kg.. susu bdan full jgk haa