Anak reject makan

Assalamualaikum. Ank saya dh nk msuk 11 bln. Gigi alhamdulillah dh de 4 btg. Sy try bg mknan mcm cucur pisang, roti tlur dia suka keluarkan blik mknn tu guna lidah dia. Graf berat bdn dia dh la x cntik. Nurse pn dok bising2. Sy dh cba mcm2 dah. Msak mcm2 dah. Buntu sy. Nak harapkan ssu bdn je dh la membantu mna. Try bg ssu tepung pn dia reject. Tolong la sy mumy2 😭#pleasehelp

2 Balas

ank sy klau pagi n tgh hari x slera mkn,sy msti ssh hati...🥺usaha bg mkn mcm2 pun klau tk nk jgk,sy msakkn bbur kosong...alhmdulillah,dia mkn hbis...cuba sis tngok lidah bby,klau ada kerak susu dn merekah,mgkin tu punca bby xnak mkn...

try buat messy eating. biar dia makan sendiri