tanda² nak bersalin

hai semua..blh share x pengalaman mommies semua mase thu dah tiba mase nk bersalin..mcm mne nk thu tu false contraction ke x

1 Balas

mcm sy dlu keluar tanda.. darah.. contraction pn x rasa lg smpai la doc pecahkn air ketumban.. pastu bru rse tiap 5-7 minit.. kalau sis ada rse sakit mcm period pain n dtg kejap² 10 minit n makin kerap, da nk bersalin la tu.. 🤗

5y ago

dia masuk kn tgn je kt bawah tu, tgk² da rasa basah..sy pn x perasan.. tp insyaAllah x sakit.. jgn risau.. dlu pn sy tkot, even nk check bukaan pn tkot.. tp pas da rse sndiri, rileks kn diri, tarik nafasss insyaAllah okay..😊