nak tengok janin

hai semua...bila boleh scan perut...dapat tengok janin dulu pun jadi la...nak pastikan dalam kantung ada baby tak...sebab kalau ada janin maksudnya baby memang ada dalam kantung kan nanti....selalunya walaupun nampak janin ja berapa week boleh tengok?

2 Balas

Kalau week 8 nampak dah janin sis, kalau sis masih week 5, boleh tengok kantung duk dalam rahim ke tak, selalu nya gitu la. Ya kalau janin ada dalam kantung, mmg akan ada baby la disitu nanti, cuma nanti nak tngk janin berkembang tak nanti, ada heartbeat tak, kdg janin ada tapi tak ada heartbeat. Apa2 boleh jadi, yang penting nak tau, scan je la😊

8-9w dh boleh scan dkt klinik. kalau pegi awal dri tu nnti xnmpk apa + xde heartbeat lgi

2y ago

kalau nak tengok janin jaa ada tak dalam kantung...selalunya bila