Gender baby

Hai semuaa. Selamat hari raya. Saya preggy 19weeks. Saya mau btanya, bila kita ble tgk jantina baby? Sbb stp kali scan baby asyik sembuyi je 😆. Ttonggeng laa tbalik laa dan mcm2 style yg dia buat. Dan btl ke org ckp klu baby lambat bg npk jantina nya kebiasaan nya gegirl? Heheee. Mohon pencerahan. Ty 🥰

5 Balas

Saya pun masa scan 17 weeks tak nmpk. Masa 20 weeks tak nmpak jugak🤣 sembunyi. Masa buat details scan 22 weeks baru nampak baby girl. Itu la orang ckp susah sgt nmpk ni biasanya baby girl.

sy 16w5d aritu g scan..rezeki baby ngah terkangkang luas..😁..dapat lah tgk jantina dia..nanti 24w nk repeat scan lg nk double confirm kn..😅

Seronok tengok masa 22w wak, sbb masatu takleh sembunyi2 dh 🥰

puan bole scan lg.. bila bby da 20-22 week❤️😘

18mgg ke atas