Berak baby 3bulan+

Hai semuaa momy.. normalke poo baby mcmni? Baby poo 2kali sehari. Cair dia ni dikira ciritke?🥲

Berak baby 3bulan+
2 Balas

cirit ni biasanya lbih dri 3 Kali 1 hari bru cirit kalau 2 Kali tu x cirit bgus baby keluarkan berak tak simpn dlm perut x sakit perut

1mo ago

baby saya formula sis.. dia pattern berak dia skrg. Selang sehari baru berak. Time hari yg berak tu dua kali sehari.. tp tgk mcm cair, tu risau takkan cirit😂 tp tkdelah cair mcm air. adela tekstur sikit mcm pekat2 likat🤣.. baby baru tukar similac inte P..

ni susu fm kaa susu bdn ?