baby poo poo

hai mommies, normal ke kalau baby umur 5 bulan lebih poo poo dalam 3/4 kali sehari?... tapi jenis cair je.. macam shirittt... kadang kuning.. kadang hijau..masuk minggu ni dah 1 minggu lebih dia membuang.. hari2 pulak tu... mama is worried

1 Balas

Better bawak pergi ke doctor and check. Sbb baby punya digestive system is different dgn org dewasa, kalau dh berak mcm tue better gi check dr. Takut melarat

5y ago

tq sista... sebab masa checkup dia 5 month haritu ada tanya nurse jugak.. dia cakap normal... tapi bila dah lama sgt macamni.. takut jugak....