Rasa ngilu perut bawah kiri

Hai semua... usia kndungan sy suda masuk 8 mggu 6 hari. Adakah normal rasa ngilu mcm angin senggugut di perut bawah sebelah kiri? Ngilu dia rasa sampai belakng badan dan peha kiri sekali. Aduhh... risau juga ne.

1 Balas

Memang macam tu sis. Banyakkan rehat ye. Makan jangan skip. Tak lalu, biar kerap makan even sikit.

4y ago

Isokay sis. Makan makanan berkhasiat ye. Jangan buat keje berat even angkat bakul kain pon. Mintak tolong suami or sape² yang ada. Apa² refer doc kat klinik ye. Semoga dipermudahkan everything 🥰