Sakit perut sebelah kiri

Hai semua. Nak tanya normal ke rasa sakit perut ngilu camtu belah kiri bawah. Sy skrg 5w1d tp belum pegi scan lg. #firstbaby #ingintahu

1 Balas

saya pun rasa sakit macamtu. terus check upt naik double line. skrg 4w5d. ni my first pregnancy tpi rasanya tu normal je. kakak sy nurse dia ckp kalau ada pendarahan baru gi klinik. kalau nak scan pun better 6w-8w.

11mo ago

saya buat masa ni takde lagi rasa loya mual². harapnya takde la sbb kerja ni kalau morning sickness leceh pulak