Pregnant @ tak

Hai semua... sy tgh kusut ni. Hope korg blh leraikan kekusutan sy 2 minggu ni. Mcm ni, sy dah 2 bln x period. Dlm ms tu sy ada buat pregnancy test guna clear blue tp negatif. Then last week sy pegi klinik swasta utk check, takut sy ade period problem.Doktor terus buat vaginal scan, ada nmpk, dia kata dh 5 minggu, pastu dia buat pregnant test lg sekali, nmpk blur2 je. Bila dia buat scan biasa, xnmpk pn. Pg td sy test lg guna digital clear blue, result not pregnant. So sbnrnya sy pregnant ke x ni... nk pegi buat buku pink pn sy risau, takut nurse KK kata sy x pregnant. Bantu sy ye. 1st pregnancy, kawen setahun. Thanks kawan2

Pregnant @ tak
7 Balas

sama la sy cek clear blue not pregnant ..tapi perut saya kekadang cream.. kalau ikut kn 5 minggu jugak.. mood pun cepat terusik dan perut kekadang cpt lapar.

4y ago

Sbb sy pegi klinik doktor confirm kata preggy.. cuma sy laa xpuas ati nape upt negative😅