Susu ibu hamil

Assalamua’laikum semua mommy.. nak tnya susu apa yg terbaik utk ibu hamil? Setakat ne sy minum anmum.. ok ka? Pada ibu2 yg berpengalaman, bole share sikit? Sy blm ada experience..

4 Balas

Saya suka minum enfamama dan susu kurma. Selalu time preggy kita mudah sembelit kan..minum lah susu dgn letak oat sedikit.Lancar ler proses pembuangan setiap hari.

sya mnm frisomum tu sja yg ngam sbb cuba yg lain bacaan gula tggi pula....

Sy serasi dgn enfamama. anmum buat Sy smbelit

Fresh milk pn ok