BUNYI TULANG BELAKANG

Hai semua.. Sy nak tanye.. bayi sy umur 5 bulan.. semasa sy dukung bayi, dea tetibe melentikkan badan dan sy tak sempat untuk tampung belakang nya.. bayi sy tidak jatuh.. tapi sy kedengaran tulang belakang nya berbunyi.. 1. Bayi sy langsung menangis.. 2. Bayi sy boleh duduk dan berdiri. Sy agak cemas dan tak tenang skrg ni.. ape yg perlu sy buat.. sy takot ape ape yg jadi pada bayi sy.. Mohon bantuan dan penerangan..

1 Balas

sis segara la ke hospital... tkt da apa2 kat dlm tu.. nti pndaila doktor xray ke scan ke..

5y ago

alhamdulillah sis.. semoga semua baik2 saja..