Bayi Berkahak Dan Selseme...

Bayi sy bru 22hari sy msih bpantang... Ape yg sy perlu buat... Bayi selseme dan berkahak... Malam2 kesian kat baby nk tdo mcm tganggu

5 Balas

Lebih baik g klinik cek...sy ank Mase ank pertama dlu nyaris lemas sbb kahak...bhya tau...bayi tk pandai lg buang kahak...

4y ago

Terima kasih sis.. Smlm sy da pgi klinik.. Doktor cuma ckp kahak tk byk.. Cuma dpt ubat spray hdung je

Ye. Baik bwk trus baby ke klinik. Nt doktor akn bg ubt titis hidung utk mncairkn hingus n kahak..

Jangan pasang kipas sis..lagi satu sapu vicks pada bayi

cube search produk mayya baby

Baby better bawa p klinik terus..