Ubat zincofer

Hai semua.. Sy nak tanya lepas sy makan ubat zincofer, sy jadi mual&muntah.. Maknanya ubat tuh x sesuai dgn sy ker mcm mana?? Sebelum ni sy mkn ubat 3 jenis tuh ok je..

8 Balas

Sy tukar waktu makan. Biasanya sy ambik waktu pagi then sy tukar makan ubat zincofer tu sblum nak tidur.

1y ago

kalau ok makan 3 ubat biasa tu , dan ubat tambah darah biasa tu teruskan saja . jangan tukar pergi zincofer . sy pun tak sesuai makan ubat zincofer dan iberet . terus muntah .