Detail Scan

Hai semua. Sy dah 26w+. Nak tanya penting tak buat detail scan? Satu lg mcm mana kita nak tau air ketuban kita okay ke tak banyak ke sikit? Kk yg akan advise ke mcm mana?

2 Balas

Penting.. boleh detect awal2 sekiranya ada mslh dgn baby.. spt jantung, paru2 / kecacatan fizikal (mintak dijauhkan semua ni dr anak2 yg kita kandung.. moga2 yg lahir nnti zuriat yg sempurna fizikal dan mental..)

5y ago

Baiklah. Tp ramai klinik yg tolak da bila nak buat skrg sbb da over week😭