Nervous lg sebulan due date

Hai semua, siapa due date sama dgn sy bulan 6? 🙆🏼‍♀️ tinggal lg sbulan je lg, nervous sgt anak first, tak sangka tak lama lg dh nk jd seorang ibu🥰 jom kongsi siapa2 yg dh pernah bersalin mcm mna korg tahu dh nk bersalin? Apa tanda2 yg korg alami? Kongsi pengalaman jom supaya bakal2 ibu prtama kli spt kami ni boleh get ready 🥰

42 Balas

Pengalaman 1st sy sebelum ni, mula dengan turun tanda lendir darah.. 4 hari la juga layan false contraction sebab spotted tu n ulang alik pac nak check laluan.. lepas leaking baru contraction dia makin kerap n makin kuat.. ni tunggu 2nd baby, 39w Xde apa2 tanda lagi.. 😅 semoga semua mommy dipermudahkan urusan ye.. 🥰🥰